HTC

Met een HTC ben je zeker van een betrouwbare, high-tech telefoon. Het Taiwanese HTC heeft veel succes met haar toestellen die op Google's Android draaien. Met name de zorg en aandacht die wordt besteed aan het design van de toestellen heeft HTC veel succes opgeleverd. Kies hieronder het HTC One abonnement dat bij jou past.

Betrouwbaar
T-Mobile netwerk
Gratis
nummerbehoud
HTC smartphone navigatie

HTC Navigatie

Een HTC smartphone is standaard uitgerust met Google Maps. Met Google Maps voor Android heb je altijd een gratis navigatiesysteem bij de hand. Daarnaast kun je ook kosteloos gebruikmaken van handige functies zoals Google Street View, Google Earth en het berekenen van OV routes. Ideaal wanneer je onderweg een beetje hulp nodig hebt!

HTC Sense

HTC Sense

Iedere HTC smartphone beschikt over HTC Sense. Hiermee kun je de ‘inrichting’ van je smartphone personaliseren naar jouw behoeften. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf de volgorde van applicaties en van welke nieuwssites je updates wilt ontvangen. Je kunt je startscherm dus inrichten zoals jij het wilt. HTC probeert hiermee een persoonlijke ervaring te bieden aan smartphonegebruikers.